Federer i Nadal za prednost Evropi (video)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2017, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer i Nadal za prednost Evropi (video)

Rodžer Federer i Rafael Nadal su pobedili njihove mečeve u singlu, a nakon toga i u dublu i na taj način doneli timu Evrope prednost od 9-3 pred završni dan Lejver Kupa koji je na programu danas.

Dvojica najtrofejnijih tenisera u istoriji Španac, Rafael Nadal i Švajcarac Rodžer >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Federer, oduševili su navijače širom planete zajedničkim nastupom u dublu na egzibicionom "Lejver kupu" u Pragu.

Vlasnici ukupno 35 gren slem titula igraju za selekciju Evrope protiv "Ostatka sveta" i savladali su dubl specijaliste Amerikance Sema Kverija i Džeka Soka 6:4, 1:6, 10:5.

Obojica su posle meča izjavili da su uživali na terenu, a izgleda da su još više uživali navijači, koji su podelili mnoštvo pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

Najdalje je otišao čuveni američki glumac Metju Peri, zvezda serije Prijatelji, koji je na Tviteru napisao da se gledajući Rafu i Rodžera zajedno oseća kao da je u raju.

Za Evropu uz Federera i Nadala, igraju Marin Čilić, Tomaš Berdih, Dominik Tim i Aleksandar Zverev, a selektor je Bjern Borg.

Ostatak sveta koji kao selektor predvodi Džon Mekinro predstavlju Kveri, Sok, Nik Kirjos, Džon Izner, Franses Tifo i Denis Šapovalov.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.