Federer i Nadal u trećem kolu Australijan opena

Izvor: Beta, 16.Jan.2014, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer i Nadal u trećem kolu Australijan opena

MELBURN, 16. januara 2014. (Beta) - Šesti teniser sveta, Švajcarac Rodžer Federer, plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je u četvrtak pobedio Slovenca Blaža Kavčiča sa 3:0 u setovima (6:2, 6:1, 7:6).

Meč je odigran na Hajsens areni, kapaciteta 10.000 mesta, pod krovom zbog velikih vrućina. To je bio Federerov prvi meč u poslednjih 10 godina na Australijan openu koji nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << igrao na glavnom terenu, Rod Lejver areni.

Prvi teniser sveta Španac Rafael Nadal plasirao se u treće kolo pošto je pobedio domaćeg tenisera Tanasija Kokinakisa sa 3:0 (6:2, 6:4, 6:4).

Njih dvojica su, takodje, igrali pod zatvorenim krovom, u Rod Lejver areni, zbog velike vrućine.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.