Melburn, dan prvi: Ana, Vesna i Novak...

Izvor: RTS, 13.Jan.2014, 01:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melburn, dan prvi: Ana, Vesna i Novak...

Novak Đoković otvara teniski dan mečom protiv Lukaša Lacka. Ana Ivanović igra protiv Kiki Bertens iz Holandije. Vesna Dolonc igra sa Larom Aruabarenjom iz Španije.

Novak Đoković, kralj Otvorenog prvenstva Australije u poslednje tri godine, igra u prvom kolu protiv Lukaša Lacka iz Slovačke, 96. tenisera sveta sa kojim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se do sada nije sastajao.

Njihov duel prvi je u večernjem terminu na Rod Lejver Areni i počeće u devet časova u ponedeljak po srednjeevropskom vremenu.

Pre Novaka na teren će i Ana Ivanović i Vesna Dolonc.

Ana Ivanović, koja je 14. favorit za titulu u Melburnu, u prvoj rundi sastaće se sa Kiki Bertens. Srpska reprezentativka i četiri godine mlađa Holanđanka, koja na WTA listi zauzima 94. mesto, nikada ranije nisu odmeravale snage.

Duel Ivanović - Bertens treći je na Hajsens Areni, na kojem program počinje u jedan sat posle ponoći po srednjeevropskom vremenu.

Nešto kasnije, ne pre sedam časova ujutro, takmičenje na Australijan Openu započeće i Vesna Dolonc.

Ona se na terenu broj 19 sastaje sa sa Larom Aruabarenom iz Španije, u poslednjem, odnosno četvrtom meču prvog dana takmičenja.

Aruabarena je 102. teniserka sveta, odnosno na dva mesta boljoj poziciji od Vesne Dolonc.

 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.