Federer bi mogao da bude zarđao

Izvor: B92, 29.Okt.2020, 17:59

"Federer bi mogao da bude 'zarđao'"

Nekadašnja francuska teniserka Marion Bartoli veruje da Rodžer Federer može da osvoji još jednu Grend slem titulu.

Švajcarac ove godine nije igrao još od Australijan opena, gde je poražen u polufinalu od Novaka Đokovića.

Takođe, imao je i dve operacije u 2020. godini, a njegov povratak očekuje se početkom sledeće sezone.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />"Mislim da je bolje da ima četiri, pet meseci da se zagreje za Vimbldon. Ako u London dođe nakon 18 meseci pauze bez mečeva, a Vimbldon mu bude prvi turnir u godini, mogao bi da izgleda previše ’zarđao’", rekla je Bartoli i dodao:

"Rodžer po prirodi ne koristi previše snagu kada igra na travi. Može da igra servis-volej. Ako izgradi samopouzdanje i dostigne pravi momentum, može da osvoji titulu. Bio je tako blizu prošle godine protiv Novaka."

Federer je Vimbldon osvajao osam puta. Poslednji put trofej je podigao 2017. godine.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   London

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Spremite se, Fernando Alonso pali motore!

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2020, 13:25

Sve je spremno za veliki povratak nekadašnjeg šampiona...Posle tri godine pauze, legandarni Španac Fernando Alonso vraća se trkama Formule 1!..Dvostruki šampion je tu odluku saopštio još letos, početkom jula, a ponovo ćemo ga gledati u bolidu Renoa...Već sledeće nedelje 39-godišnji Alonso...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.