Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jan.2017, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer bez problema do polufinala u Melburnu

Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u polufinale Otvorenog prvenstva Australije, pošto je danas pobedio Mišu Zvereva iz Nemačke.

Federer nije imao problema protiv 50. tenisera sveta i lako je pobedio sa 3:0 u setovima (6:1, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << 7:5, 6:2), posle sat i 34 minuta igre.

Protivnik u polufinalu biće mu sunarodnik Stanislas Vavrinka, koji je noćas takođe u tri seta savladao Francuza Žo-Vifreda Congu.

Zverev je nije imao veće šanse da napravi još jednu senzaciju na Australijan openu, pošto je u osmini finala eliminisao najboljeg tenisera sveta Endija Mareja.

Federer će ove godine pokušati da na zalasku karijere osvoji još jednu, ukupno 18. grend slem titulu. Na AO je trijumfovao 2010. poslednji put, a od tada je osvojio samko još jedan trofej, 2012. na Vimbldonu.

Drugi par biće poznat sutra, kada će se u jednom četvrtfinalu sastati Rafael Nadal i Miloš Raonić, a u drugom David Gofan i Grigor Dimitrov.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Federer preko Zvereva do polufinala protiv zemljaka

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jan.2017

Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u polufinale Australijan opena, pobjedom nad Mišom Zverevim sa 3:0 u setovima (6:1, 7:5, 6:2)..Federer je još jednom potvrdio da se vraća u prepoznatljivu formu. Zverev od samog početka za Švajcarca nije imao odgovor. Federer je napravio dva brejka...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Federer u polufinalu. Čeka li nas borba za titulu sa Nadalom?

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jan.2017

Iskusni Švajcarac iskoristio ukazanu priliku i u tri seta savladao Mišu Zvereva koji je prethodno izbacio Marija. Za finale Australijan opena sa Vavrinkom..Poznat je i drugi polufinalista Australijan opena, a to je očekivano Rodžer Federer. Švajcarski maestro je u tri seta, prilično lako zaustavio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Norvežani u polufinalu " prvi put u istoriji SP

Izvor: B92, 24.Jan.2017

Rukometaši Norveške pobedom nad ekipom Mađarske obezbedili su prvo polufinale u istoriji Svetskog prvenstva, a polufinale su obezbedili i domaćini Francuzi...Mađarska je u osmini finala iznenađenje eleminisavši Olimpijskog šampiona Dansku, ali nisu imali šanse protiv Norvežana - 31:28 (17:10)...Izabranici...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.