Federer: Srećan sam što sam ovde

Izvor: Press, 30.Jan.2014, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer: Srećan sam što sam ovde

Federer je u poslednji čas juče odlučio da zaigra za Švajcarsku.
"Uvek sam držao vrata Dejvis kupa malo ''otškrinuta''. Kada sam napustio Australiju razmisljao sam kako bi bilo dobro da provedem nekoliko dana sa svojim dobrim drugovima iz reprezentacije", rekao je Federer na konferenciji za novinare u Novom Sadu.
On je naglasio da je i dalje u dobroj formi posle poraza od Španca Rafaela Nadaa u polufinalu Australijen Opena.
"Pričali smo o tome >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da i ja nastupim u Dejvis kupu i odluka je doneta veoma brzo. Zaista me mnogo raduje što ću videti Stena kako igra posle one veličanstvene pobede u Australiji", reka je Federer.
Vavrinka je posle osvajanja prve gren slem titule u karijeri u Melburnu prošle ndelje, skočio na treće mesto na ATP listi i sada je najbolje rangirani švajcarski igrač.
"Mislim da su mi se u Melburnu sve kockice složile. Bio sam sto odsto spreman u meču protiv Novaka Ðokovića. Kada sam u formi, mogu da pobedim svakoga", poručio je Vavrinka koji će u petak igrati drugi meč prvog kola Dejvis kupa protiv Dušana Lajovića.
Meč Srbija - Švajcarska otvaraju Ilija Bozoljac i Federer.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.