Federer: Osećao sam se kao da mi je karijera gotova!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jun.2017, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer: Osećao sam se kao da mi je karijera gotova!

Rodžer Federer je poručio da će sigurno igrati tenis do 40. godine, ali da nije siguran da će to biti na profesionalnom nivou.

- Igraću do 40. godine, samo možda ne na turu. Imao sam problematične sezone poslednjih godina i sumnjao sam u sebe. Mislim da ljudi to mogu da shvatim. Zaista sam se osećao kao da mi je karijera gotova - rekao je Federer.

Nekadašnji najbolji teniser sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i te kako je svestan da uskoro puni 36 godina i zato je sebi postavio oravila.

- Igram samo turnire koje želim i uživam usput. Ako se pojavim i igram, to znači da mi se sviđa. Kada treniram, uživam u tome. Ako ne treniram, ako sam na odmoru, uživam u tome. Nigde ne žurim. Mogu samo da se opustim i uživam - poručio je Federer u intervjuu za ESPN.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.