Federer: Igraću na Rolan Garosu i naredne godine

Izvor: B92, 17.Okt.2019, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Federer: Igraću na Rolan Garosu i naredne godine

Rodžer Federer je poručio da će naredne sezone igrati na Rolan Garosu.

Švajcarac, koji je ove sezone u Parizu stigao do polufinala, u kojem je u tri seta izgubio od šampiona Rafaela Nadala, kaže da već zna kakav će mu biti raspored u 2020.

"Igraću Rolan Garos. Verovatno me neće biti na mnogo turnira pre toga. Pogotovo pošto ću se takmičiti na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Olimpijskim igrama. U rasporedu će biti Rolan Garos, Hale, Vimbldon, Olimpijske igre, posle toga možda Sinsinati, pa US Open", rekao je Rodžer za "CNN".

Mnogi veruju da bi to mogao biti i oproštajni Rolan Garos za Švajcarca, ali on tako nešto još nije nagovestio.

"Kada ste zdravi, kao što sam sada, zabavnije je igrati. Kada imate jedan problem, to je u redu, ali kada ih je više, mnogo je teže. Kada imate tri ili više problema, znate da vam je neophodan odmor, sve posmatrate nekako kroz maglu i nije uopšte zabavno, teško je igrati ako vas uvek boli", zaključio je Federer.

Rodžer je jedinu titulu na turniru u Bulonjskoj šumi osvojio 2009. godine.
Pogledaj vesti o: Federer,   Rafael Nadal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Federer više ne izbegava šljaku: Igraću Rolan Garos

Izvor: 011vodič.com, 17.Okt.2019

Švajcarski teniser Rodžer Federer najavio je danas da planira da sledeće godine igra na Rolan Garosu.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Čilića protiv Karlovića na Kup Kremlja u Moskvi je 1.27.. – Igraću na Rolan Garosu, ali verovatno neću puno igrati pre toga. Potrebno mi je malo više...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.