FEDERER PREŠIŠAO NADALA, ALI NA FEJSBUKU!

Izvor: Kurir, 06.Mar.2012, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FEDERER PREŠIŠAO NADALA, ALI NA FEJSBUKU!

Možda nije najbolji, ali sa preko 10 miliona prijatelja na Fejsbuku, Rodžer Federer je svakako najpopularniji teniser sveta. Na društvenoj mreži, koja ima preko 800 miliona korisnika, tridesetogodišnjeg Švajcarca sledi Rafael Nadal.

Možda nije najbolji, ali sa preko 10 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prijatelja na Fejsbuku, Rodžer Federer je svakako najpopularniji teniser sveta. Na društvenoj mreži, koja ima preko 800 miliona korisnika, tridesetogodišnjeg Švajcarca sledi Rafael Nadal.

Tokom nastupa na ATP turniru u Dubaiju, koji je osvojio po peti put u karijeri, švajcarski teniser Rodžer Federer oborio je još jedan rekord.

Naime, broj njegovih fanova na društvenoj mreži Fejsbuk prešao je cifru od 10 miliona.

"Definitivno, sve vreme osećam fantastičnu podršku svojih navijača u svakom pogledu, pa tako i putem društvenih mreža", rekao je 30-godišnji Švajcarac, prenosi RTS.

"Trudim se da svojim prijateljima, odnosno fanovima pružim što više kvalitetnih informacija. Volim nešto da objavim kad osetim da je pravi trenutak. Koliko znam, zasad nema nekih pritužbi", dodao je teniser.

Rafael Nadal se približava broju od 9,9 miliona prijatelja na ovoj društvenoj mreži, i po tome je drugi najpopularniji svetski teniser.

Ali Španac predvodi lestvicu najpopularnijih tenisera na Tviteru sa 1,6 miliona pratilaca.
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.