FEDERER ISKREN: Kad igram protiv Rafe ili Noleta, onda ne igram svoju savršenu igru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2018, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FEDERER ISKREN: Kad igram protiv Rafe ili Noleta, onda ne igram svoju savršenu igru (FOTO)

Švajcarac otkrio da je posebno motivisan protiv Nadala i Đokovića.

Švajcarski teniser Rodžer Federer, drugi teniser sveta, rekao je da je normalno što je uvek "naoštren" da igra protiv Novaka Đokovića i Rafaela Nadala. Švajcarac protiv obojice tenisera ima negativan skor, ali i uprkos tome uvek je maksimalno motivisan kada ulazi u te mečeve.

ODLUČENO JE: Evo ko će biti domaćin takmičenja novog Dejvis kupa naredne dve godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

FANOVI GA OPSEDAJU! Nole ne skida osmeh sa lica, jedna obožavateljka je samo zbog njega u Beogradu (VIDEO+FOTO)

- Ne znam šta da vam tačno kažem o tim mečevima, pošto je normalno da sam veoma 'naoštren' kada igram protiv njih (Rafe i Novaka) - rekao je Federer.

Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic: who is the man to beat? - Tennis World https://t.co/j1mP97XpCY

— Rafael Nadal show (@RafaelNadalshow) September 26, 2018

Rodžer protiv Španca ima skor 15-23, dok je sa Srbinom nešto uspešniji 22-24.

- Naravno da uvek imam veru u sebe. Ali je tačno da sam u finale Rolan Garosa 2011. godine možda ušao sa nešto manje samopouzdanja nego u prethodnim finalima. Mislim da protiv Rafe, neću da kažem da ne verujete 100 odsto u sebe, ali malo sumnjate u svoju igru. On to iskoristi i to mi se desilo nekoliko puta. Mislim da se to događa svima. Kada izađete da igrate protiv najboljih igrača koji su u sjajnoj seriji, vi onda ne igrate svoju savršenu igru i onda je teško za pobedu. Pokušavate sve kako biste pobedili, ali nekada vam igra ne funkcioniše.

Federer je istakao da uvek uživa u mečevima sa Novakom i Rafom.

- Da budem jasan, želja za pobedom uvek postoji i uvek sam uživao u mečevima sa obojicom (Rafom i Novakom). Naročito rivalstvo sa Rafom je posebno - rekao je Federer.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.