Dobrodošli u ulicu Rodžera Federera! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Apr.2016, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobrodošli u ulicu Rodžera Federera! (video)

Legendarni Švajcarac dobio vredno priznanje u svojoj domovini.

Konkretno, u pitanju je švajcarski grad Bil, gde je Federer svojevremeno počeo da trenira tenis, a gde je ovih dana jedna ulica ponela njegovo ime.

''Veliko priznanje i čast za mene. Nadam se da ćemo upoznati nekog novog velikog šampiona iz ulice Rodžera Federera'', >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izjavio je Federer na ovoj svečanosti.

Federer je tom prilikom, zajedno sa predsednikom Teniske federacije Švajcarske Reneom Štambahom i gradonačelnikom Bila Erihom Ferom, položio i kamen temeljac za izgradnju trening-centra koji će biti otvoren sledeće godine.

Roger Federer has had a street named after him but @natalie_barr thinks it should have been called The Fed Express https://t.co/FgJHAcwfS5

— Sunrise (@sunriseon7) April 21, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.