Conga drugi polufinalista Rolan Garosa, ispao Federer

Izvor: Politika, 04.Jun.2013, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Conga drugi polufinalista Rolan Garosa, ispao Federer

BEOGRAD – Francuski teniser Žo Vilfred Conga plasirao u polufinale Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas u četvrtfinalu bio bolji od Švajcarca Rodžera Federera sa 3:0 (7:5, 6:3, 6:3).

Meč je trajao sat i 53 minuta.

Francuz je u prvom setu imao zaostatak brejka, ali je do kraja tog perioda igre uspeo dvaput da uzvrati i tako dođe do prednosti.

U drugom setu Conga je odmah na početku >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << uspeo da oduzme servis Federeru, koji do kraja tog perioda igre nije bio ni blizu da napravi brejk.

Drugi nosilac na Rolan Garosu u trećem setu imao je brejk zaostatka, ali je to veoma brzo uspeo da vrati, međutim, Francuz je još dvaput oduzeo servis Federeru i tako, mnogo lakše od očekivanog, izborio plasman u polufinale.

U polufinalu drugog Gren slema sezone, Conga će se sastati sa Davidom Fererom iz Španije, koji je pobedio sunarodnika Tomija Robreda sa 3:0.

U preostala dva četvrtfinala, sutra će se sastati prvi teniser sveta Novak Đoković i Nemac Tomi Has, kao i Španac Rafael Nadal i Švajcarac Stanislas Vavrinka.

Beta

objavljeno: 04.06.2013.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Conga i Ferer prvi polufinalisti

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jun.2013

Francuski teniser Žo Vilfred Conga plasirao u polufinale Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas u četvrtfinalu bio bolji od Švajcarca Rodžera Federera sa 3:0 (7:5, 6:3, 6:3). Drugi polufinalista Rolan Garosa je španski teniser David Ferer koji je u četvrtfinalu savladao zemljaka Tomija...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Conga torpedovao Federera

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jun.2013

PARIZ - Francuski teniser Žo Vilfred Conga plasirao u polufinale Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas u četvrtfinalu bio bolji od Švajcarca Rodžera Federera sa 3:0 (7:5, 6:3, 6:3).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.