Conga: Kao dete sanjate da igrate protiv Federera na Rolan Garosu

Izvor: Blic, 03.Jun.2013, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Conga: Kao dete sanjate da igrate protiv Federera na Rolan Garosu

Žo Vilfred Conga nastavio je svoj pohod na Rolan Garosu bez izgubljenog seta pošto je u osmini finala savladao Viktora Troickog (6:3, 6:3, 6:3) i ne pravi pitanje kada je reč u o narednom protivniku.

"Nadam se da ću nastaviti da prikazujem dobar tenis i dalje. Kada si mlad sanjaš da igraš protiv Federera na Rolan Garosu. Ipak, ako prođe Simon i to će biti sjajno, jer će onda na terenu biti dva Francuza", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao je Conga na pitanje sa kim bi više voleo da igra u četvrtfinalu.

Vreme u Parizu nikako da se stabilizuje, dosta je hladno, ali bar kiša nije remetila planove organizatorima za vikend.

"Vreme je šaroliko i dosta vetrovito. Teški su uslovi, ali za sad je bilo dobro za mene kada se vide rezultati i samo neka ovako ostane", poručio je Conga.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   Tenis,   Pariz

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.