Izvor: Nezavisne Novine, 13.Apr.2017, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Binagi: Federer preskače Rim jer ga nikad nije osvojio

Rodžer Federer, četvrti teniser svijeta, odlučio je da propusti pripremne turnire na šljaci za Roland Garos, i da se pojavi samo na drugom grend slemu u sezoni.

Iako je Rodžer ovu vijest najavio odmah nakon osvajanja Majamija, organizatori turnira u Rimu oglasili su se povodom toga, smatrajući da Federer propušta Rim, jer nema lijepa sjećanja na njega.

"Prvo, ja sam veliki fan Rafaela Nadala. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Drugo, Federer nikad nije osvojio naš turnir i zbog toga nema lijepa sjećanja na prestonicu Italije", rekao je direktor turnira u Rimu i član Teniskog saveza Italije, Anđelo Binagi.

Po prvim rječima, vidimo da su organizatori dosta loše prihvatili odluku Švajcarca, a Binagi je nastavio da "proziva" Federera.

"Taj Federer je trebao dva puta da osvoji ovaj turnir, a jednom je propustio i dvije meč lopte protiv Nadala. Nema veze što neće doći, turnir je svakako veći od bilo kojeg tenisera i mislim da ćemo srušiti sve rekorde i prodati sve ulaznice", rekao je Binagi.

Binagi smatra da će ove godine oboriti rekord od prethodne kada su zaradili 12 miliona evra i kada je turnir posmatralo više od 200.000 gledalaca.

(B92)
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.