ATP BAZEL: Krajinović namučio Cicipasa, ali ništa od duela sa Federerom

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2019, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP BAZEL: Krajinović namučio Cicipasa, ali ništa od duela sa Federerom

Polufinale je na programu u subotu.

Filip Krajinović nije uspeo da savlada Stefanosa Cicipasa u četvrtfinalu ATP turnira u Bazelu. Sedmmi teniser sveta je savladao srpskog igrača sa 2:1, po setovima 3:6, 6:4, 6:4 i zakazao polufinalni duel sa Rodžerom Federerom. Slavni Švajcarac se plasirao među četiri najbolja bez borbe, pošto mu je Sten Vavrinka predao meč.

Krajinović je odlično odigrao prvi set. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pri rezultatu 2:2 iskoristio je drugu brejk loptu, a onda i treću set loptu u gemu u kojem je servirao Cicipas za 6:3.

Trenutak dekoncentracije koštao je 46. tenisera sa ATP liste gubitka drugog seta. Grk je načinio brejk u trećem gemu za 2:1 i prednost je održao do kraja seta za 6:4 i izjednačenje.

Velika borba viđena je u trećem setu. Cicipas je odmah oduzeo servis Krajinoviću, ali je srpski teniser uzvratio istom merom u narednom gemu. Do sedmog gema svako je osvajao gemove na svoj servis, a onda je Krajinović popustio i dozvolio Cicipasu da posle maratonskog gema stigne do ključnog brejka, 4:3. Bio je to kraj, Grk je sačuvao vođstvo i dobio treći set sa 6:4.

U drugom polufinalu turnira u Bazelu igraće Rejli Opelka i Aleks De Minar.

BONUS GALERIJA

Pogledajte slike Amine Kajtaz, bosanske plivačice i ćerke fudbalera Seada.

#alwayssmile#trust#lovemylife#believers ❤️

Објава коју дели Amina Kajtaz (@aminakajtaz11) дана 26. Окт 2018. у 11:12 PDT

#tbt#summer#dubrovnik😊😊😊#fulllifeofcroatia#👌🏻👌🏻 I miss you @barbaraloncariclucic ❤️

Објава коју дели Amina Kajtaz (@aminakajtaz11) дана 14. Дец 2017. у 11:45 PST

Koji je tvoj outfit tokom treninga? Moj je definitvno ovaj! Hvala od srca @liscalingerie ! 🎀🤗 #liscabih#lisca#sport#swimming#funny#🦋 Hvala takodjer mom sponzoru #weider#mostar#xerses na potpori! ❤️💊 @weiderglobalnutrition

Објава коју дели Amina Kajtaz (@aminakajtaz11) дана 17. Нов 2017. у 4:18 PST

Im proud to be #weider team! Thanks to #xserses Mostar for big support.😘😘😘. @weiderglobalnutrition #weiderbosnaihercegovina#mostar#xserses

Објава коју дели Amina Kajtaz (@aminakajtaz11) дана 5. Окт 2017. у 7:49 PDT

#tbt🔙 #uspomene#mostar❤️❤️☀️☀️ #hercegovina#zeljkosasa😊

Објава коју дели Amina Kajtaz (@aminakajtaz11) дана 6. Јун 2017. у 5:09 PDT

#magazinazra#marioklein#makeupadisa#trebevic#hotelpino#relax#ckm#univerzitetmodernihznanosti#sunnyday☀️ #belmatvico#photoshooting ▶️ @marioxklein ▶️ @belmatvico ▶️ @lejlalojo ▶️ @makeupbyadisad ▶️ @pino_naturehotel m

Објава коју дели Amina Kajtaz (@aminakajtaz11) дана 3. Јан 2017. у 1:23 PST

Објава коју дели Amina Kajtaz (@aminakajtaz11) дана 1. Јун 2016. у 4:31 PDT

Објава коју дели Amina Kajtaz (@aminakajtaz11) дана 1. Феб 2016. у 12:05 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.