SVINJE POBEGLE SA FARME I PRAVILE LOM U GRADU! Farmeri uzeli sendviče, pa nastao VELIKI OBRT! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2019, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVINJE POBEGLE SA FARME I PRAVILE LOM U GRADU! Farmeri uzeli sendviče, pa nastao VELIKI OBRT! (VIDEO)

Oko 250 svinja koje su proteklih mesec dana pravile lom u mestu Orindž u Vermontu nakon što su pobegle, vraćene su na farmu uz pomoć sendviča sa hot dogom i dobroj staroj tehnici ograđivanja.

Nekoliko farmera i par volontera krenuli su u četvrtak u mukotrpan poduhvat kroz prašinu planinskog puta kako bi pokušali da vrate svinje na farmu Šugar mauntin u Orindžu.

Oni su jurili životinje kroz žbunje i preko jaraka, trudeći se da se pozicioniraju tako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da mogu da opkole velike svinje i veprove koji su neprestano uzmicali.

Na kraju se većina svinja vratila kući, prenosi AP.

Svinje su tokom svoje avanture blokirale puteve, pa automobili nisu mogli da prolaze, a pešaci su se klonili puteva jer su ih životinje jurile.

- Vlasnik svinja, farmer Volter Džefris moraće da plati desetine hiljada dolara kazne gradu u kojem su svinje boravile, jer su ometale vozače i pešake - rekli su gradski zaničnici.

Džefris je rekao da misli da su vandali oštetili ogradu 11. avgusta, što je omogućilo da 50 odraslih svinja i 200 prasića pobegne.

On misli da je to delo bivšeg zaposlenog i kaže daje slučaj prijavio poiciji.

- Farma je nedavno i opljačkana, a ukraden je alat u vrednosti od 1.000 dolara - dodao je Džefris.

On navodi da je većina od 250 svinja koje su pobegle iz ograđenog prostora vraćeno, a lokalni zvaničnici tvrde da životinje koje su još na slobodi i dalje prave neprilike u okolini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVINJE POBEGLE SA FARME U SAD, PA PRAVILE LOM PO GRADU: Farmeri ih mamili sendvičima i jurili kroz žbunje i jarke da bi ih vratili na imanje!

Izvor: Kurir, 31.Avg.2019

Oko 250 svinja koje su proteklih mesec dana pravile lom u mestu Orindž u Vermontu nakon što su pobegle, vraćene su na farmu uz pomoć sendviča sa hot dogom i dobroj staroj tehnici ograđivanja, prenosi AP.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.