Roditelji lekara ubijeni lovačkom puškom u vikendici: Zoran na Fejsbuku nagovestio stravičan zločin!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020, 08:20

Roditelji lekara ubijeni lovačkom puškom u vikendici: Zoran na Fejsbuku nagovestio stravičan zločin!

Nakon zločina mnogima su pažnju skrenuli Zoranovi citati koje je ostavljao na Fejsbuku.

Lekar Zoran Komatović (48) uhapšen je zbog sumnje da je u vikendici u naselju Doka hicima iz lovačke puške ubio svoje roditelje Ljubodraga (77) i Gordanu (66).

Prema nezvaničnim informacijama, Zoran se s roditeljima navodno posvađao oko prodaje vikendice, u kojoj je i počinjen pokolj.

Komatović je važio za dobrog lekara i humanistu koji je u velikim poplavama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2014. godine, koje su zadesile Srbiju, pomagao narodu u najteže povređenim područjima. Šta je uzrok brutalnog zločina, pokazaće istraga.

- Radio je kao lekar opšte prakse u različitim ordinacijama širom Novog Sada. Svojevremeno je otišao i u Obrenovac da, kao doktor, pomaže narodu koji je bio pogođen poplavama. On je nakon svađe potegao pušku, ubio roditelje i ostavio ih. Zločin je otkrio komšija koji je svratio do njih nešto kasnije - kaže izvor blizak istrazi.

Jedan od njih kao da je nagovestio tragediju: "Marfijev zakon: Bolji je stravičan kraj, nego strava bez kraja".

Komšijama i rođacima nije jasno kako je došlo do tragedije jer, kako kažu, porodica je skladno živela.

- Zoran se odselio u Novi Sad i tamo iznajmio stan. Roditelji su mu pomogli u tome. Majka Gordana bila je ponosna na njega. Jedino se žalila što se ne ženi. Otac je ponekad znao da popije malo više - kažu oni.

- Kao licencirani lekar, bez obzira na to što nisam zaposlen, imam pravo da radim i nije mi bio potreban nikakav poziv ni mobilizacija. Krenuo sam da pomažem ljudima po kućama, da im merim pritisak, šećer, delim terapiju protiv pritiska, antibiotike, lekove protiv bolova - ispričao je Zoran pre šest godina, nakon poplava u Obrenovcu, u intervjuu za Novosti.

Tada je posetio oko 700 domaćinstava, unoseći mnogim ljudima sigurnost i veru da nisu usamljeni.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.