Izvor: Blic, 21.Maj.2020, 14:01

"Pali više, SOTONO" Dr Kon se PONOVO OPROSTIO na Fejsbuku, a neki su to SRAMOTNO DOČEKALI

Dr Predrag Kon je juče opet objavom na Fejsbuku uzburkao društvene mreže. Podsetimo, na isti način je svojevremeno najavio podnošenje ostavke na funkciju člana Kriznog štaba, a sada je rezimirao sve što je urađeno u borbi protiv korona virusa, obratio se kritičarima indirektno i najavio povlačenje iz prvih borbenih redova, praktično konstatujući da je najveći deo posla u borbi protiv korone završen.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Coronavirus

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Republički krizni štab u Vranju: Situacija NESIGURNA, ali POD KONTROLOM (VIDEO)

Izvor: OkRadio.rs, 21.Maj.2020

U Vranju je, kao trenutno najvećem žarištu virusa korona, u četvrtak održana sednica republičkog kriznog štaba, uz prisustvo rukovodstva grada Vranja. Sednicom je predsedavao minitar zdravlja Zlatibor Lončar koji se nije obratio novinarima.   Prema rečima gradonačelnika Vranja, dr Slobodana...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.