Firma iz Novog Sada šije maske i besplatno ih deli građanima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Mar.2020, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Firma iz Novog Sada šije maske i besplatno ih deli građanima

Da humanost i dalje ne jenjava, primer je i jedna porodična firma iz Novog Sada, koja se primarno bavi proizvodnjom garderobe, a sad su odlučili da pomognu građanima u ovim teškim vremenima, tako što kroje i šiju pamučne maske. 

Njihova humanitarna akcija, sprovodi se uz pomoć organizacije "Čepom do osmeha“ putem koje se maske besplatno dele građanima.

Do sada je uz pomoć donacije Aleksandra Mrđe, podeljeno više od 3 hiljade maski raznim državnim institucijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kurirskim službama i naravno građanima koji su javljali, putem fejsbuk stranice, organizaciji „Čepom do osmeha“, da su im te maske potrebne.

Kako kaže Aleksandar Mrđa, trenutno nemaju toliko posla, te su odlučili da je bolje da urade nešto korisno i pomognu ljudima kojima je to najpotrebnije.

Aleksandrovu humanost organizacija „Čepom do osmeha“ poznaje i od ranije, a besplatnih maski za građane biće i dalje, samo je potrebno da se prati fb stranica "Čepom do osmeha", kao i instagram nalog. Među onima kojima su donirane maske je i naša medijska kuća.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.