Zloća: Ove “savete” deli Bojana Stamenov u Lisovićima

Izvor: Svet, 09.Sep.2015, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zloća: Ove “savete” deli Bojana Stamenov u Lisovićima

Ovonedeljna gazdarica imanja u Lisoviću Stanija Dobrojević odlučila je da kao svog ženskog slugu postavi pevačicu Bojanu Stamenov, uz obrazloženje da se ona tako ponaša prema njoj kao da joj je ispod časti što uopšte sede za istim stolom.
Da je bila u pravu da pevačica gaji animozitet prema njoj ispostavilo se kao tačno, a naša predstavnica na “Eurosongu” je zaprepastila gledaoce predlogom koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dala svojoj koleginici Maji Nikolić.
Naime, kako je Maja u konstantnom sukobu sa Stanijom, Bojana joj je predložila da joj “podmetne ose”.
Budući da je danas veliki broj ljudi alergičan na ujed osa, pitanje je šta bi sve moglo da se desi Staniji u toj situaciji.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.