Koja pesma za Evroviziju 2024. vam je bolja - SRPSKA ili HRVATSKA? (ANKETA)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 14:56

Koja pesma za Evroviziju 2024. vam je bolja - SRPSKA ili HRVATSKA? (ANKETA)

Podelite vaše mišljenje sa nama.

Prethodne noći Srbija je izabrala svoju predstavnicu za muzičko takmičenje "Evrovizija", koje će se održati u Švedskoj.

Mlada pevačica Teya Dora našu zemlju će predstavljati pesmom "Ramonda", a pred uručenje nagrade na "Pesmi za Evroviziju", obećala je pobedu u Malmeu.

Komšije Hrvati, svog predstavnika Baby Lasagna izabrali su sedam dana ranije. Pesma "Rim Tim Tagi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dim" privukla je pažnju zaraznom energijom, kao i dramatičnim nastupom, pa su mnogi pomalo zanemarili tekst, pogotovo zato što je izvorno napisan na engleskom jeziku.

Na sajtu "Evrovizije", naša predstavnica na kladionicama trenutno zauzima 23. poziciju, od mogućih 37. Ako uzmemo u obzir da se utisci još nisu ni slegli od prethodne noći, ovo nije nimalo loše.

Ipak, naše komšije Hrvati, sa pesmom "Rim Tim Tagi Dim", za sada drži prvo mesto i imaju čak 16 odsto šanse za pobedu.

Pogledajte rezultate

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.