Imamo li šanse da STIGNEMO komšije? Evo ŠTA kažu prognoze, KAKO će Teya Dora proći u Malmeu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 09:49

Imamo li šanse da STIGNEMO komšije? Evo ŠTA kažu prognoze, KAKO će Teya Dora proći u Malmeu

Sudeći po rezultatima kladionice, Srbija će i ove godine biti pri dnu tabele, ali ovo ništa ne mora da znači.

U finalnoj večeri "Pesme za Evroviziju", pobedu je odnela Teya Dora i njena numera "Ramonda".

Njena pesma ima posebnu simboliku za Srbiju i srpski narod. Pored toga što je otkriće Josifa Pančića i što je endemit centralnog Balkana, ovaj autentični cvet ljubičastih latica "Srpska ramonda" ili "Natalijina ramonda", predstavlja simbol Dana primirja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Prvom svetskom ratu koji se obeležava 11. novembra.

 Kada je ovo takmičenje u pitanju, gledaoci vole okušati sreću i opkladiti se ko će biti pobednik i naredne godine doneti "Eurosong" u svoju zemlju.

Ako je suditi po istim, Teya Dora, nakon proglašenja pobednika, zauzima 23. mesto. Međutim, ovaj plasman ne mora ništa da znači. Podsetimo se, 2021. godine kada je apsolutni favorit na kladionicama bila predstavnica Malte, a u finalu završila na sedmom mestu.

Naše komšije Hrvati, se bore da održe prvo mesto. Njihov predstavnik Bejbi Lazanja visoko se kotira i već danima ne silazi sa prve pozicije.

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"RAMONDA JE SIMBOL..." Teja Dora se oglasila nakon pobede i otkrila MOĆNO ZNAČENJE njene pesme

Izvor: Blic, 03.Mar.2024

Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, sinoć je odnela pobedu na takmičenju "Pesma za Evroviziju" i time sebi omogućila da učestvuje na najvećem svetskom muzičkom takmičenju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.