Jelena Karleuša: Željko Joksimović je veća Diva i od mene!

Izvor: SamoProvereno.com, 18.Maj.2011, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša: Željko Joksimović je veća Diva i od mene!

Pop pevačica Jelena Karleuša je održala koncert u Diseldorfu, odmah nakon završetka Evrovizije. Tako da su mnogi posetioci koji su stigli iz čitave Evrope, a zatekli su se u “Ambisu” mogli da uživaju u njenom nastupu. Oni bliže bini su mogli i da je dodirnu. Jelena je na svoj poznati način prokomentarisala i našu predstavnicu na ovom takmičenju: „Retro je trend koji je ove godine veoma aktuelan u
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015,   Željko Joksimović

Nastavak na SamoProvereno.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Karleuša: Željko Joksimović je veća Diva i od mene!

Izvor: Svet, 18.Maj.2011

Pop pevačica Jelena Karleuša je održala koncert u Diseldorfu, odmah nakon završetka Evrovizije. Tako da su mnogi posetioci koji su stigli iz čitave Evrope, a zatekli su se u "Ambisu" mogli da uživaju u njenom nastupu. Oni bliže bini su mogli i da je dodirnu.

Nastavak na Svet...

Jelena Karleuša: Joksimović je veća diva od mene (Video)

Izvor: Svet plus, 18.Maj.2011

Pevačica Jelena Karleuša održala je proteklog vikend koncert u Dizeldorfu u diskoteci Ambis odmah nakon završetka finalne večeri Evrovizije.

Nastavak na Svet plus...

Ko je veća Diva: Jelena Karleuša snima duet sa Željkom Joksimovićem?

Izvor: Scandal.rs, 18.Maj.2011

Pevačica Jelena Karleuša održala je koncert u Diseldorfu, odmah nakon završetka Evrovizije. Tako da su mnogi posetioci koji su stigli iz čitave Evrope, a zatekli su se u “Ambisu” mogli da uživaju u njenom nastupu. Oni bliže bini su mogli i da je dodirnu. Jelena je na svoj poznati način prokomentarisala...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SamoProvereno.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SamoProvereno.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.