Jelena Karleuša u duetu sa Željkom Joksimovićem?(VIDEO)

Izvor: S media, 18.Maj.2011, 01:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša u duetu sa Željkom Joksimovićem?(VIDEO)

Po završetku Evrovizije Jelena Karleuša je imala nastup u Diseldorfu, u diskoteci Ambis.

Jelena je dala svoj komentar i o našoj predstavnici na ovom takmičenju: „Retro je trend koji je ove godine veoma aktuelan u svetu, a naša Nina je u ozbiljnom retro fazonu!”

Ona se osvrnula i na nastup u >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Zaječaru i neprijatnosti koja joj se desila na koncertu: „Prošle nedelje je publika bila fantastična, a šačica huligana, očigledno pijanih i nadrogiranih je želela da nam pokvari ugođaj” rekla je Jelena i dodala da se nije požalila svom prijatelju Ivici Dačiću: „Nisam se požalila Ivici Dačiću, ja nisam cinkaroš, ja sam velika devojčica koja svoje probleme rešava sama!”

Britanci pokrali Karleušu!? (VIDEO)

JK zabranila sve snimke njenog vređanja publike!

JK izvređala Zaječarce! (VIDEO)

Pop diva je najavila da je u pripremama za snimanje dueta, ali se dvoumi između Dina Merlina i Željka Joksimovića. “ To vam je kao da biram između “ferarija” i “lamborginija”. Ne mogu da se opredelim između ta dva vrhunska muzičara, kompozitora i izvođača” rekla je Jelena, i otkrila da joj ipak više “leži” Željko Joksimović: “Željko Joksimović je... on je veća “Diva” čak i od mene!”

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

(Svet-TV Prva)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.