Izvor: Nezavisne Novine, 12.Okt.2023, 14:47

"Zmajići" optimisti pred meč sa Francuskom

Mlada fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u petak na „Grbavici“ protiv Francuske igrati meč 3. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2025. godine.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Turska šokirala Osijek – Hrvatska ugrozila svoje šanse za EURO!

Izvor: B92, 12.Okt.2023

Fudbalska reprezentacija Turske slavila je trijumf u Osijeku protiv Hrvatske rezultatom 1:0 (1:0)...Time se selekcija koju sa klupe predvodi Vinčenco Montela praktično osigurala plasman na Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj...Sada Turci na vrhu grupe D imaju 13 bodova, tri više, ali i utakmicu...

Nastavak na B92...

Savo Milošević debituje na klupi "zmajeva"

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Okt.2023, 10:05

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na stadionu Rheinpark u Vaduzu večeras protiv Lihtenštajna nastavlja kvalifikacije za plasman na Evropsko prvenstvo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.