Željin igrač debituje u dresu Srbije

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jun.2019, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Željin" igrač debituje u dresu Srbije

Na spisku od 17 imena na koje računa selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić za mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, nalaze se trojica igrača niškog Železničara - desno krilo Nemanja Živković i bekovi Stevan Sretenović i Nemanja Milovanović koji će imati priliku da debituje u dresu sa nacionalnim grbom.

Reprezentacija Srbije je otputovala u Belgiju gde će u Leuvenu večeras od 20 sati igrati protiv domaćina.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nedelju, 16. juna od 18 sati naši reprezentativci će ugostiti Švajcarsku u velikoj dvorani "Spensa" u Novom Sadu.

Na tabeli grupe Hrvatska ima 7 bodova, Švajcarska bod manje, a Srbija samo dva boda, dok je Belgija na poslednjem mestu sa bodom.

Niš ima još jednog predstavnika u reprezentaciji, to je član stručnog štaba Ljubomir Pavlović, nekadašnji rukometaš niškog Železničara, Sintelona, Kila, Nordhorna, Kadeten Šafhauzena i Almerije i najbolji sportista Niša 2000. godine.

Evropsko prvenstvo će naredne godine biti održano u Austriji, Norveškoj i Švedskoj.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.