Izvor: HotSport.rs, 10.Avg.2023, 20:33

ZLATNA ADRIANA VILAGOŠ – KOPLJE LETELO DO EVROPSKOG ZLATA! Za Srbiju četiri medalje na Evropskom prvenstvu za juniore u Jerusalimu! (FOTO)

Nakon osvojene srebrne i bronzane medalje u troskoku, i nakon osvojenog zlata u skoku uvis, Adriana Vilagoš dvostruka je šampionka Evrope u bacanju koplja. Ona je u finalu ove discipline, najdalji hitac zabeležila u četvrtoj seriji, kada je koplje letelo do 58.38 metara. Ovaj rezultat bio je dovoljan da Adriane ponese titulu najbolje juniorke Evrope ... Read more
The post ZLATNA ADRIANA VILAGOŠ – KOPLJE LETELO DO EVROPSKOG ZLATA! Za Srbiju četiri medalje na Evropskom prvenstvu za juniore u Jerusalimu! (FOTO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ADRIANA VILAGOŠ JE ŠAMPIONKA EVROPE: Nova zlatna medalja za srpsku atletiku

Izvor: Pančevac-online.com, 10.Avg.2023

Nakon osvojene srebrne i bronzane medalje u troskoku, i nakon osvojenog zlata u skoku uvis, Adriana Vilagoš dvostruka je šampionka Evrope u bacanju koplja. Ona je u finalu ove discipline, najdalji hitac zabeležila u četvrtoj seriji, kada je koplje letelo do 58.38 metara. Ovaj rezultat bio je dovoljan...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.