Vranjanac Stefan Dodić na spisku selektora rukometne reprezentacije

Izvor: JužneVesti.com, 06.Okt.2022, 19:56

Vranjanac Stefan Dodić na spisku selektora rukometne reprezentacije

Među 18 rukometaša koje je selektor srpskog nacionalnog tima Toni Đerona pozvao za predstojeće utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo našao se i Vranjanac Stefan Dodić, najbolji mladi rukometaš Evrope.

Nakon osvojene bronzane medalje na Evropskom prvenstvu i MVP nagrade, mladi Vranjanac odlučio je da dres poljskog Kelcea zameni hrvatskim PPD Zagrebom i tako dobije više prostora >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << za nadmetanje u Ligi šampiona.

Dodić od ove sezone igra za PPD Zagreb; foto: RSSZapaženi nastupi Dodića nisu promakli ni selektoru Srbije Toniju Đeroni koji je već pozivao srednjeg beka među ”orlove” i o njemu pričao kao jednom od najperspektivnijih mladih rukometaša koji će kroz koju godinu biti jedan od oslonaca srpskog nacionalnog tima.

Da pokaže svoje organizatorske sposobnosti Dodić će imati 12. oktobra, kada će Srbija u Novom Sadu, umesto u Nišu, igrati protiv Finske, dok srpski tim četiri dana kasnije čeka gostovanje u Slovačkoj u Preševu. U grupi 2 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje se igra u januaru 2024. godine, nalazi se još i reprezentacija Norveške.

Okupljanje reprezentativaca je zakazano za ponedeljak, 10. oktobra, do 13 sati u Sportskom centru FSS-a u Staroj Pazovi, gde će se odvijati trenažne aktivnosti naše selekcije.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.