Izvor: RTS, 21.Avg.2022, 10:46

Vilagoš: Nisam mislila da ću psihički izdržati, još ne mogu da shvatim šta sam uradila

Adriana Vilagoš, osvajačica srebrne medalje u bacanju koplja na Evropskom prvenstvu u Minhenu, izjavila je da još nije svesna kakav je uspeh napravila. Vilagoš je dodala da je presrećna i da joj je ovo najveći uspeh u karijeri.
Adriana Vilagoš postala je vicešampionka Evrope na takmičenju u Minhenu i to hicem u poslednjoj seriji.

"Mislila sam da će me >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Špotakova prebaciti u poslednjoj seriji, pošto je jako iskusnija. Nisam mislila da ću da psihički izdržim i baš na kraju bacim dobro. veoma sam srećna, još ne mogu da shvatim", istakla je nova vicešampiona Evrope.
"Veoma loše sam počela, bila sam previše nervozna, i mislila sam da ću ispasti posle tri serije."
Ona je u poslednjoj, šestoj seriji, bacila koplje 62,01 metara i tako pretekla Čehinju Barboru Špotakovu.
"Posle razgovora sa mamom, trenerom i selektorom sam se malo ''podigla'', ušla među osam i onda sam osetila olakšanje i da mogu", rekla je Vilagoš.
Adriana, kojoj je ovo bilo prvo seniorsko takmičenje, Srbiji je donela treću medalju na Evropskom prvenstvu, nakon zlata Ivane Vulete i srebra Armina Sinančevića.
Na velikom uspehu čestitali su joj predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijerka Ana Brnabić i ministar sporta Vanja Udovičić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.