Vida kao Vidić - Hrvati nisu imali Stojketa! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2016, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vida kao Vidić - Hrvati nisu imali Stojketa! (video)

Defanzivac reprezentacije Hrvatske Domagoj Vida uradio je gotovo identičnu stvar kao Nemanja Vidić na Mundijalu u Južnoj Africi, a sudija Klatenburg nije poropustio šansu da pokaže na belu tačku.

Reprezentacija Hrvatske ostala je bez upisana tri boda u duelu sa Češkom pošto je nakon vođstva od 2:0 ispustila dva gola prednosti i remizirala 2:2 u drugom kolu grupne faze Evropskog prvenstva.

Tragičar današnjeg duela u Sent Etjenu bio je defanzivac "Vatrenih" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Domagoj Vida koji je u 94. minutu odigrao rukom u svom šesnaestercu i tako skrivio penal.

Situacija koju smo videli u Sent Etjenu odmah nas je podsetila na duel reprezentacija Srbije i Nemačke na Mundijalu u Južnoj Africi kada je naš Nemanja Vidić rukom odigrao u svom šesnaestercu.

Za razliku od duela u Port Elizabetu kada je naš Vladimir Stojković "skinuo" penal Lukašu Podolskom, Danijel Subašić nije imao šanse pa su Česi sa "kreča" stigli do remija.

Kako je Domagoj Vida skrivio penal pogledajte OVDE, a evo i prisećanja na Vidićev peh.


Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Svi hrvatski gresi - Da li je kap prelila čašu? (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2016

Prekid koji smo danas videli na stadionu Sent Etjena lako bi mogao da bude koban po Fudbalski savez Hrvatske jer je čaša sa gresima već bila ispunjena do vrha pa se samo čekalo na kap koja će je preliti...Utakmica drugog kola grupne faze Evropskog prvenstva između selekcija Hrvatske i Češke završena...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.