Svi hrvatski gresi - Da li je kap prelila čašu? (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2016, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi hrvatski gresi - Da li je kap prelila čašu? (video)

Prekid koji smo danas videli na stadionu Sent Etjena lako bi mogao da bude koban po Fudbalski savez Hrvatske jer je čaša sa gresima već bila ispunjena do vrha pa se samo čekalo na kap koja će je preliti.

Utakmica drugog kola grupne faze Evropskog prvenstva između selekcija Hrvatske i Češke završena je remijem rezultatom 2:2 pošto su "Vatreni" prokockali prednost od dva gola i ostvaili rivala u životu.

Nakon duela u Sent Etjenu najmanje se priča o tome >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je Hrvatska ispustila priliku da već danas overi plasman u osminu finala, povredi Luke Modrića ili penala kojim je Domagoj Vida skrivio u nadoknadi vremena, pošto je huliganski pir zasenio sve ostalo.

U završnici meča na stadionu Sent Etjena grupa "navijača" reprezentacije Hrvatske koji bojkotuju Savez uzazvala je prekid ubacivanjem pirotehničkih sredstava na teren od kojih je jedno povredilo redara.

Današnji ispad huligana samo je jedan u nizu zbog kojih je UEFA u prošlosti žestoko kažnjavala "Vatrene", zbog čega mediji u komšiluku već najavljuju rigoroznu kaznu.

Dovoljno je reći da se već sada spekuliše da bi Hrvatska mogla da bude izbačena sa Evropskog prvenstva, a ukoliko do toga ne dođe suspenzija bi mogla da usledi u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji.

Podsećanja radi, Fudbalski savez Hrvatske je u poslednje dve i po godine tri puta kažnjavan od strane UEFA i to zbog ispada u Milanu, Zagrebu i Splitu.

Disciplinska komisija je svaki naredni greh kažnjavala većom kaznom pa je tako zbog ispada huligana na "San Siru" HNS platio 80.000 evra, zbog skandiranja "Za dom spremni" u duelu sa Norveškom ispraženjen je deo stadiona, a najžešća kazna usledila je nakon što se na terenu "Poljuda" ukazala svastika.

UEFA je zbog kukastog krsta kaznila FS Hrvatske sa 100.000 evra i dve utakmice bez publike, a oduzet je i bod u kvalifikacijama za tekuće Evropsko prvenstvo.

Više puta je UEFA upozoralvala Hrvate da će svaki naredni ispad sa sobom povlačiti i drastičniju kaznu pa nikoga ne treba da čudi ukoliko zbog današnjeg ispada Hrvatska bude izbačena sa Evropskog prvenstva ili iz kvalifikacija za Mundijal.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srna: Nikad teže... Rakitić: Možda nas oteraju

Izvor: Mondo, 17.Jun.2016

Reprezentativci Hrvatske teško su nalazili reči posle bolnog remija sa Češkom...Foto: AP/Darko Bandic..Remi koji boli više od poraza!..Hrvatska je imala sve u svojim rukama, vodila 2:0 i igrala fenomenalno. Bajka "vatrenih" trajala je oko 60 minuta, pa se pretvorila u košmar...Povreda Luke Modrića,...

Nastavak na Mondo...

UEFA najavljuje - Albanija će biti kažnjena!

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2016

Unija evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) pokrenula je istragu protiv Fudbalskog saveza Albanije koji će snositi sankcije zbog transparenta koji su navijači istakli na utakmici sa Francuskom...Utakmica drugog kola Grupe A između selekcija Francuske i Albanije završena je trijumfom domaćina Evropskog...

Nastavak na Sportske.net...

Islanđani ispustili prednost, Mađari nadomak osmine finala! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2016, 19:58

Island je imao prednost od jednog gola sve do 88. minuta, propustili su priliku da zasednu na prvo mesto na tabeli ove grupe. Nemanja Nikolić junak Mađarske...Slobodno možemo reći da su danas koplja ukrstila dva iznenađenja iz prvog kola grupne faze Evropskog prvenstva. Islanđani koji su uspeli...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.