Velšani, mnogo ste naivni: Da li se tako brani slobodan udarac? (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Mar.2016, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velšani, mnogo ste naivni: Da li se tako brani slobodan udarac? (VIDEO)

Ukrajina slavila 1:0, sjajni Irci

Samo jednom su poraženi Velšani na putu do Evropskog prvenstva u Francuskoj, ali ako budu igrali na završnom turniru kao što su delovali na poslednje dve kontrolne utakmice - crno im se piše ovog leta. Selekcija Krisa Kolmana poražena je u Kijevu od Ukrajine 0:1 i pokazala da joj je odbrana najlošiji deo tima.

Vels je meč izgubio posle, u najmanju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ruku, naivno primljenog gola. Ruslan Rotan je u 28. minutu izveo slobodan udarac, naočigled celog stadiona pokazao Andreju Jermolenku gde da sačeka loptu, napadač Dinama spremno ju je dočekao i volej udarcem se potpisao ispod druge, ponovo minimalne, pobede svoje reprezentacije tokom ove akcije, polse one nad Kiprom.

Gosti donekle opravdanje za slab rezultat i igru mogu da pronađu u izostanku prvih zevzda tima, Gereta Bejla i Arona Remzija, ali ako ovako nastave brzo će se vratiti iz Francuske.

Ukrajinici će na EP biti u grupi sa Severnom Irskom, koja nastavlja sa odličnim rezultatima. Večeras je na Vindzor parku u Belfastu pala Slovenija - 1:0. Odlučujući trenutak meča zbio se u 41. minutu kad je Konor Vašington sjajno reagovao na pas Roja Kerola, za jubilarnu desetu uzastopnu utakmicu bez poraza Iraca.

PRIJATELJSKE UTAKMICE - REZULTATI

Andora - Moldavija 0:1 (0:1)

/Armas 45+3/

Lihtenštajn - Farska Ostrva 2:3 (0:2)

/Gubser 74, Volfinger 90+3 - Olsen 6, Edmundson 44, Holst 58/

Ukrajina - Vels 1:0 (1:0)

/Jarmolenko 28/

Severna Irska - Slovenija 1:0 (1:0)

/Vašington 41/

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.