Vasiću i Beđiku bronza na EP u Češkoj

Izvor: RTS, 28.Maj.2017, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vasiću i Beđiku bronza na EP u Češkoj

Srpski veslački dvojac bez kormilara u sastavu Miloš Vasić i Nenad Beđik osvojio je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu za seniore u češkim Račicama.

Vasić i Beđik ostvarili su vreme 6:27,68 i doneli 10. medalju Srbiji na prvenstvima Evrope u dvojcu bez kormilara.
Novi evropski prvaci postali su Italijani Lodo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Vičino (6.22.58), osvajači olimpijske bronze u četvercu bez kormilara, dok je srebro pripalo Francuzima Valentinu i Teofilu Onfreju (6:25.96).
"Presrećni smo što smo posle raznih pehova u 2016. u ovoj sezoni ponovo počeli da osvajamo medalje. Posle srebra na Svetskom kupu u Beogradu stigli smo i do evropske bronze u Račicama. Zadovoljni smo kako smo izveslali finalnu trku. Sa velikim motivom i samopouzdanjem nastavljamo da radimo još jače s željom da budemo još bolji" rekao je Vasić, kome je ovo treće evropsko bronzano odličje, drugo u dvojcu bez kormilara sa Beđikom (ima i bronzu u četvercu bez kormilara iz 2012).
Čestitka premijera Aleksandra Vučića
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Beđiku i Vasiću uspeh na Evropskom prvenstvu u češkim Račicama. 
"Upućujem najiskrenije čestitke našem dvojcu bez kormilara, Nenadu Beđiku i Milošu Vasiću, povodom osvajanja bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u Češkoj i želim im mnogo uspeha na narednim takmičenjima", navodi se u čestitki premijera Vučića.
Čestitka ministra Udovičića
Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je srpskim veslačima osvajanje bronzane medalje.
"Sjajan niz medalja za srpsko veslanje se nastavlja, osvojena je evropska bronzana medalja u Češkoj. Čestitam našem dvojcu Vasiću i Beđiku, njihovom stručnom štabu i Veslačkom savezu Srbije na uspehu. Svaka čast šampioni", navodi se u čestitki ministra Udovičića.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

VESLANJE: Evropska bronza za srpski dvojac

Izvor: Mondo, 28.Maj.2017

Srpski veslački dvojac bez kormilara u sastavu Miloš Vasić i Nenad Beđik osvojio je treće mesto na Evropskom prvenstvu za seniore u češkim Račicama...Foto: Guliver/Getty images/Philipp Schmidli..Miloš Vasić i Nenad Beđik okitili su se evropskim srebrom. Oni su ostvarili vreme 6:27,68 minuta...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.