Izvor: Blic, 10.Okt.2011, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Persi: Holandija jedan od glavnih favorita na EP

Napadač Holandije Robin van Persi uveren je da je njegova reprezentacija jedan od glavnih favorita da podigne pehar evropskog prvaka na predstojećem šampionatu u Poljskoj i Ukrajini.

Kapiten Arsenala ističe da je Holandija napravila veliki napredak u igri ove godine i da trenutno ima više kvaliteta od Francuske i Italije.

"Mislim da se Holandija nalazi među četiri, možda pet ekipa koje mogu da triumfuju na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Evropskom prvenstvu i sa mojim mišljenjem složiće se većina stručnjaka. Od prošlog prvenstva poboljšavamo igru za razliku od Italije i Francuske koje ipak imaju probleme u svojim redovima", istakao je Van Persi.

Holandija se nalazi na vrhu E grupe i sa 27 bodova iz devet utakmica obezbedili su kartu za Poljsku i Ukrajinu. Poslednju utakmicu odigraće sa Šveđanima u utorak, kojima je potreban bod kako bi se plasirali u baraž.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.