Uživo: Advokat izveo istu postavu kao protiv Francuske, Jermenija - Srbija 0:0

Izvor: Blic, 11.Okt.2014, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Advokat izveo istu postavu kao protiv Francuske, Jermenija - Srbija 0:0

Fudbalska reprezentacija Srbije počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2016. u Francuskoj i u drugom kolu grupe I gostuje Jermeniji, a meč iz Jerevana koji počinje u 18 časova možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

Moglo je opasno da bude već u drugom minutu, Piceli je pokušao da pronaše Sarkisova dugačkom loptom, ali je Stojković istrčao na vreme da je uhvati na ivici kaznenog prostora. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Jermeni su izveli početni udarac, a naši fudbaleri igraju u kompletno beloj opremi.

Od Jermenije nikada nismo izgubili, odigrali smo tri međusobna susreta i ostvarili dve pobede i jedan remi.

Pored pomenutog trijumfa u prijateljskom meču, savladali smo ih sa 3:0 u kvalifikacijama za EP 2008. u Austriji i Švajracskoj, na kom Srbija nije učestvovala u mnogome i zbog remija bez golova u oktobru 2007.

U prvom kolu kvalifikacija Jermenija je poražena na gostovanju Danskoj sa 2:1 posle preokreta, a strelci su bili Hojbjerg i Kahlenberg za pobednika, dok je za našeg današnjeg rivala pogodio Mhitarjan, najopasnije igrača Jermenije koga zbog povrede nema u timu.

Fudbaleri Srbije i Jermenije poslednji put su se sastali u februaru 2012. godine, kada su "orlovi" u prijateljskom meču na Kipru slavili sa 2:0 golovima Branislava Ivanovića i Zdravka Kuzmanovića.

Obojica su i danas reprezentativci, defanzivac Čelsija je kao kapiten u startnoj postavi, dok vezista Intera na klupi čeka šansu.

Dik Advokat je na klupi Srbije debitovao na utakmici sa Francuskom u Beogradu (1:1), ali se dueli sa "trikolorima" ne boduju u grupi I, jer su kao domaćini automatski učesnici Evropskog prvenstva.

Holandski stručnjak se odlučio za isti sastav kao na tom meču: Stojković, Ivanović, S. Mitrović, Nastasić, Kolarov, Gudelj, Matić, Z. Tošić, Tadić, Marković, Đorđević.

Selektor Jermenije Bernar Kalandez opredelio se za sledećih 11 igrača: Berezovski, Harojan, Arzumanjan, Voskanjan, Mkrtčjan Edigarjan, Piceli, Hovhanisjan, Hajrapetjan, Sarkisov, Manučarjan.

Dobar dan i dobro nam došli na još jedan Blicsport.rs blog uživo, u kom ćemo ovoga puta pratiti početak fudbalera Srbije u kvalifikacijama za EURO2016.

"Orlovi" predvođeni novim selektorom Dikom Advokatom gostuju Jermeniji od 18 časova u drugom kolu grupe I, a tri dana kasnije dočekuju Albaniju u Humskoj.

Pratite duel iz Jerevena i komentarišite zajedno sa nama, a posle vas čeka izveštaj i izjave aktera.

Krećemo!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Kolarov probao iz slobodnjaka, zapretio i Tadić, Jermenija - Srbija 0:0

Izvor: Blic, 11.Okt.2014

Fudbalska reprezentacija Srbije počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2016. u Francuskoj i u drugom kolu grupe I gostuje Jermeniji, a meč iz Jerevana koji počinje u 18 časova možete pratiti uživo uz Blicsport.rs...Najbolja prilika viđena je u 20. minutu kada je Dušan Tadić povukao loptu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.