Uzalud smo se nadali, Hrvati dodali gas - Srbija 0 od 3!

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2020, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uzalud smo se nadali, Hrvati dodali gas - Srbija 0 od 3!

Posle prvog poluvremena ponadali smo se da bi moglo doći i do iznenađenja, ali reprezentacija Hrvatske nas je brzo razuverila.

Reprezentacija Srbije večeras je završila svoje učešće na aktuelnom Evropskom prvenstvu.

U poslednjem kolu Grupe A, Hrvatska je bila bolja od naših ''Orlova'', trijumfovala je rezultatom 24-21, pa se naš nacionalni tim vraća iz austrijskog Graca bez >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ijednog osvojenog boda u tri odigrane utakmice, protiv Belorusije, Crne Gore i Hrvatske.

Istovremeno, Hrvati su ostvarili sve tri pobede i kao prvoplasirani u grupi idu u drugu fazu, zajedno sa Belorusijom, koja je zauzela drugo mesto.

Naravno, Hrvatska je u večerašnji meč ušla kao veliki favorit, uz to je imala i ogromnu podršku sa tribina, pa su mnogi i unapred otpisali reprezentaciju Srbije.

Ipak, tokom prvog poluvremena izabranici Nenada Peruničića su uspeli odlično da pariraju rivalu, pogotovo u završnici tog dela igre, kada su poveli sa 10:8, što je bio i rezultat posle prvih 30 minuta.

Ali, previše promašenih zicera Bogdana Radivojevića i Vanje Ilića, kao i previše izgubljenih lopti našeg tima u napadu nisu mogli da ostanu nekažnjeni,.

Hrvati su u nastavku pojačali ritam, zaigrali čvršće u odbrani i prilično brzo su preokrenuli rezultat, ne dozvolivši našem timu bilo kakvu nadu u finišu.

Duvnjak i Stepančić su sa po pet golova bili najefikasniji u selekciji Hrvatske, a u našem timu Lazar Kukić i Bogdan Radivojević sa po četiri pogotka.

-          Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

     

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.