Rukometaši Srbije protiv Hrvatske za častan oproštaj sa EP

Izvor: RTS, 13.Jan.2020, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Srbije protiv Hrvatske za častan oproštaj sa EP

Rukometna reprezenatcija Srbije igra od 20.30 časova na Evropskom prvenstvu u Gracu protiv Hrvatske poslednju utakmicu u grupnoj fazi takmičenja. Direktan prenos meča je na našem Drugom programu, strim na RTS planeti. Tok meča i kretanje rezultata pratite na našem portalu.
Izabranici Nenada Peruničića izgubili su svaku šansu za plasman u sledeću rundu takmičenja, jer su u prva dva >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kola izgubili i od Belorusije i Crne Gore.

Preostala je utakmica sa Hrvatskom, koja je u svakom sportu uvek puna emocionalnog naboja. Iako nema rezultatski značaj, pobeda u takvom meču nakon dva poraza bi sigurno dobro došla i bar na neko vreme vratila samopouzdanje i nadu srpskoj reprezentaciji.
Peruničić je pred poslednji meč na Evropskom prvenstvu rekao da će pokušati da podigne tim posle poraza od Crne Gore.
"Mi predstavljamo svoju zemlju i moramo do kraja da igramo na najpošteniji mogući način. To je njihova obaveza kao reprezentativaca. U odnosu na protivnika biramo i igrače. Probaću da ih dignem da protiv Hrvatske odigramo najbolje što možemo", rekao je Peruničić.
U drugom meču grupe, rukometaši Crne Gore igraju protiv Belorusije (18.15) odlučujući meč na Evropskom prvenstvu. Samo pobeda ih vodi u Beč na utakmice druge faze, dok bi remi ili poraz značili oproštaj.
Duel rukometaša Srbije i Hrvatske počinje u 20.30 uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti, a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PODKAST (EP RUKOMET): Srbija se oprašta, pred Makedoncima najvažniji meč

Izvor: MozzartSport.com, 13.Jan.2020

Sve što je mogla, reprezentacija Srbije je uradila loše u prva dva meča Evropskog prvenstva u rukomeru protiv Belorusije i Crne Gore, pa će joj treća utakmica, protiv Hrvatske (20.30), biti ujedno i poslednja na ovom takmičenju. Razloge zbog kojih je to tako pokušali su da pronađu komentatori...

Nastavak na MozzartSport.com...

Vaterposlisti sa Rusima počinju EP

Izvor: RTS, 14.Jan.2020, 08:41

Vaterpolisti Srbije igraju sa timom Rusije prvu utakmicu grupe B na Evropskom prvenstvu u Budimpešti. Duel počinje u 17.30 uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a, strim je na RTS planeti, a tok meča i kretanje rezultata su na našem portalu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.