Utakmica Danske i Finske se nastavlja od 20.30

Izvor: Beta, 12.Jun.2021, 20:27

Utakmica Danske i Finske se nastavlja od 20.30

Utakmica fudbalskih reprezentacija Danske i Finske na Evropskom prvenstvu nastaviće se večeras od 20.30 u Kopenhagenu, a stanje danskog igrača Kristijana Eriksena je stabilno i on je budan u bolnici.Kako je večeras preneo Fudbalski savez Danske, Eriksen će u bolnici biti podvrgnut dodatnim testiranjima, on je budan i u stabilnom stanju, nakon što je pao na travu u završnici drugog poluvremena utakmice na stadionu Parken. Njega su lekari reanimirali 10 minuta, a sa terena je iznet u svesnom stanju."Utakmica će se nastaviti u 20.30, nakon što je fudbalerima potvrdjeno da je Kristijan dobro", navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza Danske.Kako je prenela evropska kuća fudbala, posle zahteva igrača obe ekipe, Uefa je pristala da se utakmica nastavi.Odigraće se poslednja četiri minuta prvog poluvremena, posle toga će biti petominutna pauza, a zatim će se odigrati drugo poluvreme.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavlja se utakmica između Danske i Finske, Eriksen stabilan

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jun.2021

KOPENHAGEN - Utakmica između Danske i Finske nastaviće se i počinje u 20:30, nakon što je UEFA saopštila da se Kristijan Eriksen osjeća dobro i da je stabilno.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Doktor Danske: Eriksen ostao bez pulsa, masažom srca smo ga vratili u život

Izvor: MozzartSport.com, 13.Jun.2021, 08:59

Morten Boesen o kritičnim trenucima na Parkenu..Proganjaće danske fudbalere još dugo scena kolapsa Kristijana Eriksena i borbe za njegov život nasred terena u Kopenhagenu...Delovalo je dramatično u svakoj sekundi, a lekar danske reprezentacije doktor Morten Boesen je potvrdio da je bilo – na ivici....

Nastavak na MozzartSport.com...

Danski savez: Eriksen i dalje stabilno, pozdravio saigrače

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jun.2021

Danski fudbaler Kristijan Eriksen, koji se srušio na travu tokom utakmice na Evropskom prvenstvu, i dalje je stabilno i nastavlja svoj oporavak u bolnici u Kopenhagenu, saopštio je danas Fudbalski savez te zemlje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.