Ukrali su nam EURO!

Izvor: B92, 21.Nov.2023, 19:11

"Ukrali su nam EURO!"

Fudbalska reprezentacija Italije plasirala se na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj na kom će braniti titulu osvojenu 2021. godine.

Remijem bez golova u Leverkuzenu, "azuri" su u direktnom okršaju izbacili Ukrajince, koji dan nakon tog ishoda kipte od besa na sudije.

Posebno sporna je odluka u samoj završnici utakmice, kada su u duelu bili Mudrik i Kristante.

Ukrajinski napadač je želeo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << penal i pao je, a Kristante izvukao nogu kako bi izbegao kontakt.

Da li ga je bilo ili nije, velika je dilema. Ipak, sudijski tim iz Španije je procenio da nije, te nije dodelio najstrožu kaznu Ukrajini.

Zbog toga je selektor Ukrajine Sergej Rebrov veoma ljut. Do te mere da smatra da im je zbog toga oduzet plasman na EURO.

"To je bez ikakve sumnje bio čist penal. Ali šta to nama vredi kada VAR-a kao da nema kada bi trebali da jave sudiji da proveri, kada već on nije video evidentan prekršaj za jedanaesterac", rekao je Rebrov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.