Izvor: JUGpress.com, 02.Nov.2023, 00:02

UEFA drakonski kaznila FS Srbije: Protiv Bugara sa decom na tribinama

LESKOVAC

Nesportsko ponašanje navijača Srbije u meču sa Crnom Gorom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024.godine Evropska fudbalska unija sankcionisala je žestokom kaznom za Fudbalski savez Srbije. Zbog ove izrečene kazne Srbija će 19. novembra igrati na Gradskom stadionu u Leskovcu sa Bugarskom u poslednjem meču kvalifkacija za >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Evropsko prvenstvo, sa mogućnošću da se na tribinama mogu naći samo deca do 14 godina.

Ovo je svakkako veoma neprijatna vest za sve ljubitelja fudbala u Jablaničkom okrugu zbog činjenice da je veliki broj navijača ostao bez mogućnosti da po prvi put vidi nastup naše reprezentacije u Leskovcu u jednoj veoma važnoj utakmici državnog tima. (kraj) VS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Fudbal

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.