U18 - Orlići solidni na startu EP

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2019, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U18 - "Orlići" solidni na startu EP

Dobra igra izabranika Aleksandra Klipe na startu Evropskog prvenstva.

Pobeda Srbije na startu Evropskog prvenstva za igrače do 18 godina.

Izabranici Aleksandra Klipe su savladali Nemačku sa 75:68 na Evropskom prvenstvu koje se održava u Grčkoj, a fantastičnu partiju pružili su Đorđe Pažin i Aleksej Pokuševski.

Posebno je bila impresivna uloga Pokuševskog koji je imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fantastičnu all-around utakmicu sa 16 poena, 13 skokova, 5 asistencija, 7 blokada i 3 ukradene lopte.

Pažin je upisao sjajnih 27 poena.

Luk Van Sluten je bio najbolji kod reprezentacije Nemačke sa 13 poena.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pažinovih 27 poena za pobedu na startu Evropskog prvenstva do 18 godina!

Izvor: 011vodič.com, 28.Jul.2019, 03:21

Košarkaši Srbije pobedom nad Nemačkom, u prvom kolu grupe A, rezultatom 75:68 započeli su Evropsko prvenstvo za igrače do 18 godina koje se održava u Grčkoj. Izabranici Slobodana Klipe su, posle prve deonice koja je završena 17:17, dodali gas u nastavku i do poluvremena stekli 8 poena prednosti...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.