Tvitovi - Ko je najveće osveženje i ko to šutira trojke preko 70% na pripremama?

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2017, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tvitovi - Ko je najveće osveženje i ko to šutira trojke preko 70% na pripremama?

Odlična igra naše reprezentacije na ovim pripremama nastavila se i protiv reprezentacije Rusije, iako smo ponovo igrali bez Teodosića i Nedovića.

Reprezentacija Srbije je uspela da slavi i u petom meču na pripremama za Evropsko prvenstvo, a najbolji košarkaš na terenu je danas bio Milan Mačvan.

Postigao je 17 poena, bio nerešiva enigma za reprezentativce Rusije, sa kojima ćemo se sastati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i u Istanbulu tokom Evropskog prvenstva.

Evo nekih tvitova nakon utakmice, pročitajte i ko je najveće osveženje za naš tim, pored Mačvana koji je po vašem mišljenju bio igrač utakmice.

Lučić je veliko osveženje. Marjanovic nikad tromiji. Mačvan razvalio, čak i zakucao Mozgova :D

— NP (@Napredpartizan1) August 19, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.