Trojica Srba u idealnom timu!

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2019, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trojica Srba u idealnom timu!

Par dana nakon završetka Evropskog prvenstva u odbojci objavljen je i najbolji tim.

Srbija je osvojila Evropsko prvenstvo u odbojci, treći put u svojoj istoriji nakon 2001. i 2011. godine.

Pobedom protiv Slovenije u Bersiju u Parizu Srbija se okitila zlatom, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nakon osvajanja titule obelodanjeno je da je Uroš Kovačević najbolji odbojkaš prvenstva.

Ipak, nije jedini u idealnom timu prvenstva.

Pored njega, još dvojica srpskih odbojkaša su u idealnom timu, a to su Aleksandar Atanasijević i Srećko Lisinac.

Pored njih, u idealnom timu su Benjamin Tonjuti (Francuska), Vilfredo Leon (Poljska), Jan Kozamernik (Slovenija) i Jani Kovačić (Slovenija).

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Trojica Srba u idealnoj postavi

Izvor: 011vodič.com, 04.Okt.2019

Još jedno priznanje za šampione Evrope. Evropska odbojkaška konfederacija (CEV) izabrala je idealnu postavu Evropkog šampionata u kojoj su trojica srpskih odbojkaša.. Na meču Herta B. – F. Dizeldorf, naša kladionica nudi kvotu 4.90 za igru X-1.. Uz Uroša Kovačevića, koji je neposredno posle...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.