Tri dana ranije nam neko nešto ukrao, a ova pobeda - ide srpskom narodu! Piksi u svom stilu posle trijumfa

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2023, 23:19

Tri dana ranije nam "neko nešto ukrao", a ova pobeda - ide srpskom narodu! Piksi u svom stilu posle trijumfa

"Odvešću Srbiju na Evropsko prvenstvo."

Fudbalska reprezentacija Srbije napravila je veliki korak ka plasmanu na Evropsko prvenstvo naredne godine pošto je savladala Crnu Goru sa 3:1 (1:1).

Svoje zadovoljstvo posle meča izneo je i selektor Dragan Stojković Piksi.

- Presrećan sam zbog važne pobede u predivnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ambijentu. Srpska strana je daleko zadovoljnija od crnogorske. Pokazali su igrači karakter, odličan mentalitet. To je grupa igrača u koju ja verujem, znam da će za dres Srbije dati sve što mogu. U psihološkom smislu je meč bio težak - kaže Piksi.

Samouveren je.

- Odvešću ja Srbiju na EP, nemojte da brinete o tome. Ono što je sad najvažnije jeste da smo pokazali srce, znanje. Ulazak svežih igrača, promene, sve je bilo pripremljeno unapred i zbog toga sam bio miran i juče i danas - ne krije selektor.

I ponosan je.

- Imate utisak kao da vam je neko nešto ukrao, to se desilo u Mađarskoj. Znali smo da je ovaj meč krucijalan, ali nismo samo mi u toj situaciji. Mislim da smo zaslužili pobedu i veoma sam ponosan. Daruje se pobeda narodu, državi, oni treba da slave. A mi smo samo tu da im donesemo radost - zaključuje Dragan Stojković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dragan Stojković: Odvešću Srbiju na EURO, u to nema dileme

Izvor: Danas, 17.Okt.2023

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi bio je veoma zadovoljan posle pobede nad Crnom Gorom, kojom se značajno približila plasmanu na EURO.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.