Trening odbojkšica u Azerbejdžanu pred EP

Izvor: RTS, 20.Sep.2017, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trening odbojkšica u Azerbejdžanu pred EP

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije doputovala je danas u grad Gendžu u Azerbejdžanu, gde će igrati utakmice na predstojećem Evropskom prvenstvu.
Odbojkašice Srbije su odradile i prvi trening u dvorani Gejgel, u okviru azerbejdžanskog olimpijskog kompleksa, gde će se igrati utakmice Grupe D, saopštio je Odbojkaški >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << savez Srbije.

Evropsko prvenstvo za odbojkašice biće održano od 22. septembra do 1. oktobra u Bakuu i Gendži, u Azerbejdžanu i Tbilisiju, u Gruziji.
Prvu utakmicu na šampionatu odbojkašice će igrati protiv Češke u petak od 15.00, u drugom kolu, u subotu, igraće protiv Holandije, dok ih u nedelju očekuje duel protiv Belgije.
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije (Jugoslavije, Srbije i Crne Gore) igrala je 17 puta na do sada odigranih 29 kontinentalnih šampionata.
Srbija je osvojila četiri medalje: zlatnu na EP 2011. u Beogradu, srebrnu 2007. u Luksemburgu i bronzane 2015. u Roterdamu i 1951. u Parizu.
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

JUBILARNO 30. EVROPSKO PRVENSTVO: Odbojkašice Srbije sutra protiv Česke

Izvor: Kurir, 21.Sep.2017, 16:24

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije sutra protiv Češke startuje na 30. jubilarnom Evropskom prvenstvu, koje se održava u Azerbejdžanu i Gruziji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.