Trening odbojkšica u Azerbejdžanu pred EP

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije doputovala je danas u grad Gendžu u Azerbejdžanu, gde će igrati utakmice na predstojećem Evropskom prvenstvu.

Odbojkašice Srbije su odradile i prvi trening u dvorani Gejgel, u okviru azerbejdžanskog olimpijskog kompleksa, gde će se igrati utakmice Grupe D, saopštio je Odbojkaški savez Srbije.

Evropsko prvenstvo za odbojkašice biće održano od 22. septembra do 1. oktobra u Bakuu i Gendži, u Azerbejdžanu i Tbilisiju, u Gruziji.

Prvu utakmicu na šampionatu odbojkašice će igrati protiv Češke u petak od 15.00, u drugom kolu, u subotu, igraće protiv Holandije, dok ih u nedelju očekuje duel protiv Belgije.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije (Jugoslavije, Srbije i Crne Gore) igrala je 17 puta na do sada odigranih 29 kontinentalnih šampionata.

Srbija je osvojila četiri medalje: zlatnu na EP 2011. u Beogradu, srebrnu 2007. u Luksemburgu i bronzane 2015. u Roterdamu i 1951. u Parizu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво