Izvor: Piplmetar.rs, 22.Avg.2023, 03:39

Tijana Bošković posle pobede Srbije nad Poljskom: „Ponosna sam na naš mentalitet“

Najbolja srpska odbojkašica ističe da se nada da će ekipa ostati neporažena posle grupne faze

Foto: ATA Images


Odbojkašica Srbije Tijana Bošković izjavila je nakon meča sa Poljskom, da je ponosna na mentalitet ekipe i na preokret koji su izvele.
Odbojkašice reprezentacije Srbije pobedile su danas selekciju Poljske sa 3:1 (18:25, 25:13, 25:23, 25:18) u meču trećeg kola A grupe Evropskog prvenstva.
Izuzetno >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << teška utakmica, najteža od početka takmičenja. Znali smo da će tako biti, jer Poljsku smatramo za ozbiljnu reprezentaciju i za jakog rivala. Nismo najbolje počele, u prvom setu smo napravile mnogo nekih grešaka, ali u drugom smo pokazale našu igru. Tako Srbija treba da igra. Stvarno sam ponosna na taj naš mentalitet i sjajan preokret – izjavila je Tijana Bošković, a prenosi Mozzart Sport.
Dodaje da je nervoza bila uzrok loše igre u prvom setu.
Rekla bih da je bila nervoza u prvom setu, koja nama nije svojstvena. Ali, mislim da je i energija bila slabija, nego što je inače situacija kod nas. Ali, u nastavku utakmice smo nametnuli naš ritam i ostvarili važnu pobedu. Svi priželjkujemo slabije protivnike u narednim fazama takmičenja. Ali, sad ne razmišljamo o tome. Ostale su još dve utakmice u grupi, potrudićemo se da i tu izborimo po tri boda i da u osminu finala odemo neporažene. Nadamo se najboljem – zaključila je odbojkašica Srbije.
(Telegraf.rs)


Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) Maja Ognjanović posle pobede nad Poljskom: Počele zbunjeno, pa preuzele stvari u svoje ruke

Izvor: Danas, 22.Avg.2023

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je Poljsku sa 3:1 (18:25, 25:13, 25:23, 25:18) u meču trećeg kola A grupe Evropskog prvenstva.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.