TOTALNI SUNOVRAT! Šta se dešava sa Orlićima?!

Izvor: Sportske.net, 20.Jul.2019, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOTALNI SUNOVRAT! Šta se dešava sa ''Orlićima''?!

Još jedan poraz, ovog puta veoma ubedljiv za ispadanje u evropsku Diviziju B!

Od završetka grupne faze takmičenja na Evropskom U20 prvenstvu u Izraelu, naša mlada reprezentacija doživela je totalni sunovrat, koji je danas samo potvrđen.

Posle šokantne eliminacije u osmini finala od Velike Britanije, selekcija Olivera Popovića je poražena i od Grčke u razigravanju od 9. do 16. mesta, a danas je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << doživela totalni debakl u duelu sa Italijom.

''Azurini'' su slavili sa 86:63, pa našem timu ostaje još borba za 15. mesto, sutra protiv Letonije. Ali, mnogo gore od toga je što je posle današnjeg poraza naša reprezentacija ispala u evropsku Diviziju B!

Već u prvoj četvrtini Italija je stekla 16 poena prednosti (27:11) i do kraja nije dozvolila našim ''Orlićima'' da tu prednost ozbiljnije ugroze.

Gabrijele Stefanini je sa 27 poena, pet asistencija i tri skoka bio nerešiva enigma za reprezentaciju Srbije, a u našem timu kao i obično najefikasniji Marko Pecarski sa 15 poena. Poen manje upisao je Vuk Vulikić, ostali znatno slabiji.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KAKAV ŠAMAR ZEMLJI KOŠARKE! Trofejna mlada reprezentacija ispala u DRUGU LIGU EVROPE!

Izvor: 011vodič.com, 20.Jul.2019

Foto: FIBA / Promo Mlada košarkaška reprezentacija Srbije, igrači rođeni 1999. godine i kasnije, izgubila je šokantno od Italije sa 86:63 (27:11, 22:24, 15:13, 22:15) na Evropskom prvenstvu u Tel Avivu, te na taj način ispala u evropsku B diviziju. Foto: FIBA / Promo Juniorska košarkaška reprezentacija...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.