Izvor: Piplmetar.rs, 19.Okt.2023, 00:30

Stojković: „Pripremio sam momke, a oni su uradili posao na najbolji mogući način“

Selektor Srbije Dragan Stojković bio je zadovoljan nakon trijumfa naših fudbalera protiv Crne Gore sa 3:1, posle kog smo došli samo na bod od plasmana na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj iz grupe G.
„Hoću da čestitam igračima na odličnoj utakmici u smislu htenja, želje, volje, nepredovanja. Fantastičan karakter su pokazali i kvalitet. Jedna velika pobeda za Srbiju. Vrlo smo blizu cilja. Vratili smo se praznih džepova iz Budimpešte. Nije tragedija da odigrate nerešeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ali onda ne bismo zavisili od nas. Utakmica sa dosta tenzije, na psihološkom planu jako teška. Igrači su pokazali reakciju i želju za pobedom u drugom poluvremenu. Ja sam bio potpuno miran. Kao trener sam uradio sve da pripremim ekipu na najbolji način. Bio sam spokojan i miran i znao sam da će igrači odraditi svoj deo posla onako kako treba. Uvek postoji strah, ali taj strah od negativnog rezultata je pokazatelj da poštujete takmičenje. Ovde je u pitanju EURO, gde nismo bili 24 godine. Ulog je enormno veliki. Pripremio sam momke, a oni su uradili posao na najbolji mogući način. Želeo bih da se zahvalim navijačima i oni su zaslužili da odu kući srećni„, rekao je Stojković.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.