Šta je Tumba smislio, kako će izgledati startna postava protiv Luksemburga?

Izvor: Sportske.net, 09.Sep.2019, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je Tumba smislio, kako će izgledati startna postava protiv Luksemburga?

Nešto se naslućuje posle večerašnjeg treninga.

Posle bolnog poraza od Portugala, reprezentacija Srbije nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo sutrašnjim duelom sa selekcijom Luksemburga, na tamošnjem stadionu Žosi Bartel.

Novi selektor Ljubiša Tumbaković ovoga puta neće moći da računa na povređene Luku Jovića i Dušana Tadića, ali je najavio i neke druge promene u startnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << postavi za sutrašnju utakmicu.

Šta to konkretno znači i kako bi te promene mogle da izgledaju naslućuje se posle večerašnjeg treninga našeg nacionalnog tima u Luksemburgu.

Prema informacijama koje večeras prenosi ''Telegraf'', treba očekivati promenu na golu, pa će se umesto Dmitrovića među stativama naći Predrag Rajković.

Odbrambeni kvartet će najverovatnije ćiniti Milenković, Spajić, Nastasić i Kolarov, dakle neće biti Maksimovića koji je napravio kiks kod drugog gola Portugalaca.

U veznom redu, Nemanji Matiću će se, umesto Luke Milivojevića, ovoga puta pridružiti Sergej Milinković-Savić, uz Adema Ljajića umesto povređenog Tadića.

Na kraju, ofanzivni trio se očekuje u sastavu Radonjić-Mitrović-Kostić.

Zanimljivo deluje, da li će biti i produktivno?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.